Vi bringer hele verden ti Ås når vi arrangerer vårt årlige, gratis familiearrangement Barnas verdensdag. For å kunne gjennomføre det trengs en gjeng med frivillige med skikkelig dugnadsånd. 
 
Liker du å lage mat? 
Vår internasjonale matmarked trenger alltid nye bidragsytere. Har du lyst til å servere mat hos oss? Ta kontakt. Som regel pleier det å være mange sultne deltakere som ønsker å prøve nye matopplevelser!
 
Lede en aktivitet ute? 
Er du god på henna- eller ansiktsmaling? Liker du å drive med kunst og håndverk og har noe å lære bort - gjerne med et litt internasjonalt preg? Da vil vi gjerne høre fra deg.
 
Vert på aktiviteter:
Som frivillig på en av våre aktiviteter er hovedoppgaven å sørge for at publikum får en god opplevelse. Oppgavene kan være å slippe grupper inn/ut på et tidspunkt eller hjelpe barn i gang med aktiviteten. Frivillige på aktiviteter skal også hjelpe til med nedrigg og rydding av rom når verkstedet er ferdig. Du får selvfølgelig en god innføring i den aktiviteten som skal være i rommet.
 
Opptre på verdensscenen:
Dagen er viet til det internasjonale, og Norge er også en del av verden. Har du noe å vise frem på scenen, tar gjerne kontakt. 
 

Nedrigg av arrangementet:
Her trenger vi noen som kan hjelpe til med nedrigg av verkstedsrommene og uteplassen, bære utstyr ned i kjelleren, samt rydde området.

 

Alle frivillige kan få utdelt en bekreftelse/attest på sin frivillige innsats.

 
Kontakt informasjon finner du her: Kontakt.
 
Foto: Bonsak Hammeraas