Lørdag 21.september er det klart for Barnas verdensdag Ås for 10.gang!

Har du lyst til å bidra? Vi trenger både rigge hjelp og kulturelle innslag på verdensscenen. Har du gode ideer til innhold i programmet? Ta kontakt!

Hold av datoen! Dette blir den 10. gangen vi arrangerer Barnas verdensdag i Ås. Vi tenker å skape en heidundrenes festdag i år!


Barnas verdensdag i Ås er en gratis familiefestival, en fargerik møteplass med kulturuttrykk fra hele verden. Her kan hele familien sammen delta på forskjellige workshops, smake på mat fra mange verdenshjørner og la seg underholde med kulturelle innslag fra verdensdagsscenen. Dagen finner sted på Kulturskolen, Gamle Åsgård, Midtgard og på uteplassen mellom bygningene. Velkommen til en aktiv dag fylt med lukter og lyder fra hele verden.

Programmet vil bli oppdatert fortøpende.

Program 2019

Barnas verdensdag verksteder:

Bollywoodverksted:    bollywood

Sted:Festsalen på Kulturskolen

Kast deg inn i fengende rytmer med musikk og dans fra Bollywood verden                                                                                       

 

 

Drageverksted:

dragerbvd

Sted: Gamle Åsgård

I flere hundre år har drager hatt store kulturelle, relgiøse og underholdende verdier over hele verden. Hundrevis av dragefestivaler blir arrangert over hele verden. Ajaz ble verdensmester i drageflyging ved å ha 1003 drager på en snor hele 2,7 kilometer opp i luften i 2017! Nå kan du også lære å læge drage fra en verdensmester .Bli med på drageverksted og drageflyvning med Ajaz, - dette blir gøy!
Utøver: Ajaz Ul Haq

Dans fra Tanzania med Manongu

Manongu

Sted: Midgard

Workshop i dans fra Tanzania med Manongu.

Alle kan danse og rør på kroppen!

Manongu lærer deg sukumafolkets rike dans- og musikktradisjon. I dansens folkelige natur oppstår en utrolig varme og fellsekap som alle kan delta i. Kom og dans til de herlige rytmene med oss!!

  Matmarked